gratisjehuisverkopen

Neonled

4k achtergrond, 4k bureaublad, 4x4

Het gebruik van neonled wordt op diverse manieren toegepast. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van zulke verlichting in de koplampen van een auto, maar ook bij diverse sportartikelen. Hardlopers hebben vaak een armband om waarin neonledverlichting zit verwerkt. Zo zijn zij goed zichtbaar voor andere weggebruikers op het moment dat zij hardlopen in het donker. Ook wordt deze verlichting vaak toegepast in een bar.

Neonled in een bar

Veel mensen zijn wel eens op vakantie geweest naar het buitenland. Wanneer je dan in het donker over de boulevard loopt zie je vaak dat verlichting hangen boven de cafeetjes en restaurants. Deze verlichting is vaak neonled. Dit om ervoor te zorgen dat de verlichting goed opvalt en klanten naar binnen worden gelokt bij het cafeetje of restaurant. Ook in Nederland hanger er vaak verlichte uithangborden bij verschillende bars en restaurants. Ook bij deze uithangborden wordt er vaak gebruik gemaakt van neonled. In cafés zie je bijvoorbeeld ook vaak verlichte borden van diverse biermerken aan de wanden hangen. Deze borden branden vaak vrij lang waardoor de toepassing van neonled in zulke borden een goede optie is.

 

Waarom neonled?

In tegenstelling tot hallogeenlampen, kan neonled verlichting talloze uren branden, zonder de lampen warm worden. Dit wil je natuurlijk niet hebben, want dit kan gevaarlijk zijn. Ook is deze verlichting energiezuinig, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor hoge extra kosten met betrekking tot je stroomverbruik. Deze verlichting wordt ook vaak gebruikt bij het op pimpen van auto’s. Zo worden de dorpels en de kofferbak van een auto bijvoorbeeld verlicht. Dit wordt voornamelijk gedaan bij mensen die een passie hebben voor auto tuning. Getunede auto’s worden vaak ten toon gesteld waardoor deze verlichting een aantal uur moet kunnen branden, zonder dat hierdoor de accu van de auto leeg raakt. Er zijn diverse manieren waarop je op zoek kunt gaan naar zulke verlichting. Er zijn diverse speciaalzaken waar je deze verlichting aan kunt schaffen, maar je kunt deze verlichting ook eenvoudig online bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *