gratisjehuisverkopen

Heerlijk ontspannende Japanse acupunctuur in Den Haag

Acupunctuur

Ontspanning kan iedereen wel gebruiken tegenwoordig en Japanse acupunctuur in Den Haag kan je deze welverdiende ontspanning geven. Dit is perfect voor je als je jezelf even een momentje voor jezelf nodig hebt en alle stress van het dagelijks leven van je af wilt laten vallen. Met deze Japanse acupunctuur in Den Haag kunnen bijvoorbeeld ook pijnen en verschillende andere klachten door stress en werk verlicht worden. Je energie wordt hersteld door de energiebanen van het lichaam in balans te brengen en zo de zelfherstellende eigenschappen van jouw lichaam te stimuleren. Een heerlijk ontspannende behandeling die je als herboren laat voelen.

 

Voorzichtige en pijnloze Toyohari acupunctuur

Er zijn verschillende vormen van Japanse acupunctuur in Den Haag. Al deze verschillende soorten van acupunctuur geven ontspanning en kunnen pijnverlichting geven bij veel verschillende klachten in het lichaam. Het kan bijvoorbeeld helpen bij hoofdpijnen en andere stress gerelateerde klachten. De Toyohari methode is een subtiele vorm van Japanse Acupunctuur. Deze vorm maakt gebruik van dunne naaldjes en deze naaldjes worden voorzichtig in de huid geprikt. Met de Toyohari acupunctuur wordt het systeem van 12 meridianen in balans gebracht. Het in balans brengen van de meridianen zorgt ervoor dat je lichaam zichzelf gaat herstellen. De meest belangrijke meridianen die gebruikt worden zijn in de onderarmen, onderbenen, op de buik en op de polsen. Het is geheel pijnloos en je hoeft alleen maar te genieten en te ontspannen.

Acupunctuur heeft vele goede voordelen

Acupunctuur is van oorsprong een Chinese geneeswijze en is ook verder ontwikkeld in Japan. De ontspanning en pijn verlichting wordt veroorzaakt door het inbrengen van de acupunctuur naaldjes op de speciale punten in het lichaam. Het zijn plaatsen waar onder andere zenuwen en spieren gestimuleerd kunnen worden. En geeft een natuurlijke pijn verlichting, met minimale stimulatie maar een zacht en effectief effect op het lichaam. Een goed en natuurlijk alternatief voor Westerse geneeskunde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *