gratisjehuisverkopen

Thuiszorg Dordrecht voor iedereen

thuiszorg Dordrecht

Wanneer je kampt met ouderdom, ziekte of beperking dan is de thuiszorg een fijne uitkomst op vele gebieden. Je hebt persoonlijk contact, er zijn vaak vaste bekende personen die bij je werken en je hoeft andere mensen in je omgeving niet meer te vragen voor alles. Thuiszorg Dordrecht laat deze kwaliteit duidelijk zien. Het is een zogeheten wijkteam wat bestaat uit tien zzp’ers, een selecte maar betrouwbare groep. Een van die tien personen zal wekelijks bij je langs komen voor de hulp die nodig is. Daarnaast krijg je ook regelmatig bezoek van een vast contactpersoon die vraagt of alles nog naar wens is en hoe het gaat.

Thuiszorg voor de cliënt

Je vindt het vast vervelend als er niet naar je behoeften geluisterd wordt. Soms kan je meer dan er gedacht wordt. Ook hier kijkt de Thuiszorg in Dordrecht goed naar, het is hun doel om jouw maximale kwaliteit van leven te behouden. Het is dus echt thuiszorg voor jou en volgens jouw waarden.

Thuiszorg Dordrecht regeling

Ben je geïnteresseerd geworden in de zorg van Thuiszorg Dordrecht, dan kan je dit regelen via de lokale gemeente. Na de aanvraag kan je het aangeven bij je zorgverzekeraar, omdat het om gecontracteerde zorg gaat. Wat wil zeggen dat bijvoorbeeld Thuiszorg Dordrecht een contract heeft met zorgverzekeraars. Als je dit geregeld hebt en in aanmerking komt is de volgende stap de betaling. Bij Thuiszorg Dordrecht krijg je niet pas achteraf de betaling te zien vanwege de gecontracteerde zorg. Als je zoekt naar een transparante organisatie dan ben je hier aan het juiste adres.

Soorten zorg en locaties Thuiszorg Dordrecht

Soms weet je niet hoelang je gebruik moet maken van de thuiszorg. Daarom is er bij Thuiszorg Dordrecht plek voor zowel kort als langdurende zorg. Tevens maakt het niet uit welke leeftijd. Van jong tot oud, er is ruimte voor iedereen. Denk je dat je na het lezen van deze blog nog niet genoeg weet, dan kan je altijd even op hun site kijken en over ervaringen lezen van andere mensen. Tevens is er op de site altijd een chat open, waar je vrijblijvend vragen kan stellen. Wellicht wil je eerst kennismaken met de medewerkers van Thuiszorg Dordrecht, ook dit is mogelijk. De thuiszorg is er van hulp met schoonmaken tot het toedienen van medicatie. Tevens is Thuiszorg Dordrecht gevestigd in meerdere plaatsen, naast Dordrecht namelijk ook Zwijndrecht en Papendrecht. Wanneer je kiest voor deze thuiszorg krijg je de beste zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *