gratisjehuisverkopen

Op zoek naar een goede trimsalon in Eindhoven?

Trimsalon

Als je in Eindhoven woont en een hond hebt die je af en toe wilt laten douchen, wassen en bijknippen dan kun je daarvoor bij deze trimsalon in Eindhoven terecht. Deze is van hondenliefhebber Nikki, die al jaren in de dierverzorging werkt. Haar liefde voor honden heeft haar haar eigen trimsalon in Eindhoven doen openen, waar ze uw hond op deskundige wijze onder handen kan nemen. De opties zijn heel uitgebreid. Je kunt je hond namelijk niet alleen door Nikki laten douchen en knippen, maar ook scheren en ontklitten. Zeker bij honden met lange haren is dat af en toe nodig. Kllitten ontstaan bij honden wanneer ze stoeien of als ze vaak buiten spelen als het nat is, oftewel als het regent of gewoon in plassen of ander water. Hun vacht heeft daar onder te lijden, en hem af en toe laten wassen en ontklitten in deze salon in Eindhoven is dan ook geen overbodige luxe. Niet alleen is de vacht daarna weer super schoon, maar dus ook heel glad en glanzend.

 

Trimsalon in Eindhoven voor knippen van de nagels

Veel hondeneigenaren vinden het zelf heel lastig of gewoon erg naar om zelf de nagels van hun hond te knippen. Het is soms ook moeilijk inschatten tot hoe ver je ze af mag knippen zonder dat het pijn doet. Er zitten weliswaar geen zenuwen in de nagels zelf, maar als je ze te ver knipt kan het flink gaan bloeden en dat moet je natuurlijk niet willen. Daarom kun je je hond voor het knippen van de nagels ook bij deze trimsalon in Eindhoven brengen. Nikki weet namelijk precies hoe het moet en tot hoe ver je de nagels af mag knippen zodat ze hond er weer even tegenaan kan, maar er geen last van heeft de eerste dagen. Hoe vaak dit moet gebeuren is uiteraard afhankelijk van hoe snel de nagels groeien. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de vacht. Bij de ene hond is een bezoekje aan de trimsalon in Eindhoven daarom elke maand nodig, bij andere honden slechts één keer in de drie maanden.

 

De ondervacht ontwollen

Nog iets waar Nikki in gespecialiseerd is is het ontwollen van de zogeheten ondervacht van de hond. Er zijn een aantal rassen die ontzettend veel ondervacht hebben, en als ze in de rui gaan (wat meestal twee keer per jaar gebeurt) ligt vaak uw hele huis vol met haar. Bij Nikki’s triimsalon kun je daarom terecht voor het vakkundig laten ontwollen van deze ondervacht. Een groot deel van die haren wordt dan  vast losgemaakt en verwijderd, waardoor je er thuis minder last van hebt. Bovendien is uw hond op deze manier stukken sneller van de rui af, simpelweg door je hem er een handje bij helpt. Na het uitgebreid borstelen en kammen van de vacht voelt deze weer stukken zachter en lichter aan. Ook uw hond voelt zeker het verschil! Het is dus geen overbodige luxe als hij in de rui is, want hoe eerder hij daar vanaf is hoe beter, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *