gratisjehuisverkopen

U wilt een trap renovatie op maat?

Trap renovatie

De trap is in de meeste huizen het eerste wat je ziet als je binnenkomt in de hal. Het stoort veel mensen dan ook enorm als het een lelijke trap is, of als hij flink verouderd is. Via dit bedrijf een trap renovatie laten uitvoeren is dan een goede optie. Je hoeft dan geen volledig nieuwe trap te laten plaatsen, maar kunt de bestaande trap gebruiken en opnieuw laten bekleden. Dit scheelt enorm veel geld als je het vergelijkt met het plaatsen van een volledig nieuwe trap, dus het is niet gek dat veel mensen tegenwoordig kiezen voor een trap renovatie in plaats van de trap te vervangen. Want ook al zien de houten treden er niet meer uit en zijn ze overal beschadigd, na een traprenovatie zie je daar helemaal niks meer van. De bestaande trap wordt enkel als basis gebruikt, en volledig bekleedt met bijvoorbeeld laminaat of pvc. Deze twee opties zijn bij bovenstaand bedrijf erg populair doordat je er een hele veelzijdige look mee kunt creƫren. Vooral pvc is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en structuren.

Trap renovatie met PVC

Bovenstaand bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van een trap renovatie met PVC. Dit is een kunststof materiaal met een hele duurzame print erop gedrukt. Je kunt je trap laten bekleden met PVC met een houtprint, of bijvoorbeeld met een betonlook print. In beide gevallen is de print er in hoge resolutie opgedrukt en lijkt het dus net echt. Op die manier kun je dus die PVC trapbekleding gebruiken om de hal een geheel nieuwe look te geven, of dat nu een knusse, nostalgische look is of juist een moderne en strakke look. Over het algemeen oogt PVC met houtlook heel gezellig en sfeervol, en is het PVC met betonlook perfect voor echte designliefhebbers. Maar voor welke look je ook kiest voor je trap renovatie, PVC is een heel slijtvast en duurzaam materiaal dat jaren meegaat. Je trap kan er na de renovatie weer jarenlang tegenaan, en oogt weer spiksplinternieuw.

Trap in de woonkamer renoveren

Waar bij de meeste huizen de trap in gang is geplaatst zijn er ook huizen die de trap in de woonkamer hebben zitten. Zeker wanneer je de hele dag tegen die trap aankijkt wil je natuurlijk dat deze er mooi uitziet. Je ziet dan ook heel vaak dat wanneer mensen een oud huis kopen met een zichtbare trap in de woonkamer ze deze snel laten renoveren door bovenstaand bedrijf er PVC op te laten bevestigen. De hele woonkamer knapt er dan van op doordat die joekel van een trap er weer als nieuw uitziet. Het is echt een verschil van dag en nacht, en de investering meer dan waard. Je transformeert de trap dan namelijk van een noodzakelijk kwaad in een echte eyecatcher, of deze zich nu in de gang of in de woonkamer bevindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *