gratisjehuisverkopen

Ben je op zoek naar een goede gastouder in Woerden?

Gastouder Woerden

Als je in de buurt van Tourniysveld in Woerden woont en op zoek bent naar een goede gastouder dan heb je geluk. Er zit namelijk een hele fijne gastouder in Woerden. Deze werkt heel persoonlijk omdat ze van mening is dat elk kind een andere aanpak behoeft. Ieder kind heeft namelijk een andere persoonlijkheid en gedrag. Het is belangrijk dat een gastouder daar ten eerste op inspeelt en het kind ten tweede de ruimte geeft om zichzelf te ontwikkelen. Daarom richt ze zich met haar gastouderbureau op het creëren van een vertrouwde omgeving waarin kinderen volledig zichzelf kunnen zijn. Haar woning is volledig aangepast aan het opvangen van kinderen, en ze heeft enorm veel speelgoed en lesmateriaal waarmee ze de kinderen kan vermaken. Een combinatie van spelen en leren is daarbij volgens haar heel belangrijk, oftewel spelenderwijs leren. Deze gastouder in Woerden vermaakt de kinderen niet alleen, maar stimuleert ze ook in hun ontwikkeling, en die aanpak kan bij ieder kind anders zijn.

Gastouder in Woerden voor een aanpak op maat

Omdat ieder kind anders is, zowel sociaal als cognitief, biedt deze gastouder in Woerden een aanpak op maat. Wanneer je je kind(eren) bij haar aanmeldt krijg je daarom allereerst een intakegesprek. Daarin worden alle zaken besproken aangaande het kind, en kun jij als ouder aangeven wat belangrijk voor je is. Als het kind bijvoorbeeld moeite heeft met lezen kan deze gastouder in Woerden daarmee oefenen en het stimuleren. Maar het kan ook zo zijn dat het kind heel verlegen is en moeite heeft met het spelen (en delen) met andere kindjes. In dat geval is het überhaupt al een slim idee om het naar een gastouder te doen in plaats van naar een grootschalige opvang. De groepen kinderen zijn namelijk bij een gastouder vele malen kleiner. En als de gastouder het kind dan ook nog eens persoonlijker kent en diens ontwikkeling stimuleert, zul je zien dat je kindje snel socialer en vaardiger wordt. Het is voor veel ouders een prettig idee dat de ontwikkeling van hun kind niet op pauze staat bij deze vorm van opvang, maar net zo hard doorgaat, en dat met professionele begeleiding.

De creatieve ontwikkeling van je kind

Als er iets is dat deze gastouder in de regio Woerden heel belangrijk vindt dan is het wel de creatieve ontwikkeling van kinderen. Kinderen kunnen zich op super veel manieren creatief uiten, maar dit moet ze wel aangeleerd worden. Ze kunnen bijvoorbeeld verven, tekenen, kleien of puzzelen. Deze gastouder heeft alle benodigdheden in huis om deze activiteiten met de kinderen te doen, waardoor ook hun creativiteit groeit. Wees dus niet verbaasd als je kind met het zoveelste knutselwerkje thuis komt na het verblijf bij deze gastouder, want ze is dol op knutselen samen met de kinderen. Dus als je een gastouder in deze regio zoekt die heel betrokken is bij de creatieve ontwikkeling van jouw kindje, dan je bij haar aan het juiste adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *