gratisjehuisverkopen

Deze traiteur in Maastricht verwent je op culinair gebied

Traiteur Maastricht

Ben je een feest aan het organiseren en ben je daarvoor op zoek naar een luxe catering in het Zuiden van ons land? Dan moet je absoluut bij deze traiteur in Maastricht zijn. Daar weten ze namelijk precies hoe ze jou en je gasten op culinair gebied kunnen verwennen, en hebben ze reeds 40 jaar ervaring in het cateringvak. Uiteraard is hun catering op elke gewenste locatie te bezorgen, dus je hoeft er niet eens perse voor in Maastricht te wonen. Als je bij deze traiteur in Maastricht de catering voor jouw feest bestelt dan heb je de keuze uit diverse opties. Ze specialiseren zich in vier principes, namelijk diners, buffetten, amuses en zakouski. Van amuses weet vrijwel iedereen wel wat het is, de kleine hapjes doen het heel goed als snack in de avond en kunnen heel veelzijdig worden bereid. Zakouski is echter nog een heel abstract begrip voor velen. Eigenlijk lijken deze hapjes heel erg op amuses, maar bij zakouski worden alle hapjes gemaakt op kleine, luxe toastjes. De basis is dus altijd een knapperige bodem, die kan worden belegd met allerlei verschillende toppings, zoals scampi’s, camembert met walnoten, een paté van amandelen of salade Capri au basilic.

Traiteur in Maastricht voor een compleet diner

Of je nu een diner wilt bestellen in buffetvorm of liever hebt dat je gasten aan tafel worden bediend, beide opties zijn mogelijk bij deze traiteur in Maastricht. Ze kunnen de maaltijden namelijk zowel in warmhoudbakken aanleveren en als buffet opdienen als zelf de borden opmaken en deze aan tafel serveren. Oftewel, je kunt hun catering services dus uitbreiden met professionele bediening, die ook de drankjes verzorgen. Wat dat betreft bieden ze een hele uitgebreide service en is het niet voor niets dat dit cateringbedrijf zo populair is voor bijvoorbeeld bruiloften en jubileums.

Cateringbedrijf inclusief partystyling

Het leuke aan deze traiteur uit Maastricht is dat ze ook werken als partyplanner. Ze bieden dus echt een totaalconcept als het gaat om partystyling, want ze verzorgen naast de catering ook maar al te graag het serviesgoed, de aankleding en feestelijke decoratie voor je. In overleg en na het bekijken van de gehuurde feestruimte doen ze je een passend voorstel, waarin al deze aspecten zitten verwerkt. Je hoeft dus zelf helemaal niets aan de styling te doen en je ook geen zorgen meer te maken over de hapjes en drankjes. Dit cateringbedrijf neemt namelijk als partyplanner al deze zaken voor je uit handen. Het enige wat je dus nog hoeft te doen is alle gasten tijdig uitnodigen en zelf op te komen dagen in je meest feestelijke outfit. De hele avond lang kun je ten volle genieten van je feestje omdat je zelf helemaal niets hoeft te regelen. Alle gasten worden constant voorzien van drankjes, en het diner en de hapjes worden op een afgesproken tijdstip opgediend. Een heel fijn feestje gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *